Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૪. કથાપવત્તિસુત્તવણ્ણના

    4. Kathāpavattisuttavaṇṇanā

    ૪૪. ચતુત્થે પવત્તિનીતિ યાવ અધિપ્પેતત્થનિગમના અવિચ્છેદેન પવત્તિની. પટિઘાતાભાવેન અપ્પટિહતા. નિય્યાનિકા સપ્પાટિહીરકા.

    44. Catutthe pavattinīti yāva adhippetatthanigamanā avicchedena pavattinī. Paṭighātābhāvena appaṭihatā. Niyyānikā sappāṭihīrakā.

    કથાપવત્તિસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Kathāpavattisuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. કથાપવત્તિસુત્તં • 4. Kathāpavattisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૪. કથાપવત્તિસુત્તવણ્ણના • 4. Kathāpavattisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact