Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    અપરદુતિયગાથાસઙ્ગણિકં

    Aparadutiyagāthāsaṅgaṇikaṃ

    કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના

    Kāyikādiāpattivaṇṇanā

    ૪૭૪. વિનયે ગરુકા વિનયગરુકા. કિઞ્ચાપિ ઇદં દ્વીસુ ગાથાસુ આગતં, અઞ્ઞેહિ પન મિસ્સેત્વા વુત્તભાવતો નાનાકરણં પચ્ચેતબ્બં.

    474. Vinaye garukā vinayagarukā. Kiñcāpi idaṃ dvīsu gāthāsu āgataṃ, aññehi pana missetvā vuttabhāvato nānākaraṇaṃ paccetabbaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧. કાયિકાદિઆપત્તિ • 1. Kāyikādiāpatti

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / (૧) કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • (1) Kāyikādiāpattivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • Kāyikādiāpattivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • Kāyikādiāpattivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / (૧) કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • (1) Kāyikādiāpattivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact