Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
(૧૨) ૨. કેસિવગ્ગો
(12) 2. Kesivaggo
૧-૭. કેસિસુત્તાદિવણ્ણના
1-7. Kesisuttādivaṇṇanā
૧૧૧-૧૧૭. દુતિયસ્સ પઠમે અસ્સદમ્મેતિ દમ્મનયોગ્ગે અસ્સે. સારેતીતિ સિક્ખાપેતિ પવત્તેતિ. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ. દુતિયાદીનિ ઉત્તાનત્થાનેવ.
111-117. Dutiyassa paṭhame assadammeti dammanayogge asse. Sāretīti sikkhāpeti pavatteti. Sesamettha uttānameva. Dutiyādīni uttānatthāneva.
કેસિસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Kesisuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. કેસિસુત્તં • 1. Kesisuttaṃ
૨. જવસુત્તં • 2. Javasuttaṃ
૩. પતોદસુત્તં • 3. Patodasuttaṃ
૪. નાગસુત્તં • 4. Nāgasuttaṃ
૫. ઠાનસુત્તં • 5. Ṭhānasuttaṃ
૬. અપ્પમાદસુત્તં • 6. Appamādasuttaṃ
૭. આરક્ખસુત્તં • 7. Ārakkhasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૧. કેસિસુત્તવણ્ણના • 1. Kesisuttavaṇṇanā
૨. જવસુત્તવણ્ણના • 2. Javasuttavaṇṇanā
૩. પતોદસુત્તવણ્ણના • 3. Patodasuttavaṇṇanā
૪. નાગસુત્તવણ્ણના • 4. Nāgasuttavaṇṇanā
૫. ઠાનસુત્તવણ્ણના • 5. Ṭhānasuttavaṇṇanā
૬. અપ્પમાદસુત્તવણ્ણના • 6. Appamādasuttavaṇṇanā
૭. આરક્ખસુત્તવણ્ણના • 7. Ārakkhasuttavaṇṇanā