Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૫. ખરાદિયજાતકં

    15. Kharādiyajātakaṃ

    ૧૫.

    15.

    અટ્ઠક્ખુરં ખરાદિયે, મિગં વઙ્કાતિવઙ્કિનં;

    Aṭṭhakkhuraṃ kharādiye, migaṃ vaṅkātivaṅkinaṃ;

    સત્તહિ કાલાતિક્કન્તં 1, ન નં ઓવદિતુસ્સહેતિ.

    Sattahi kālātikkantaṃ 2, na naṃ ovaditussaheti.

    ખરાદિયજાતકં પઞ્ચમં.

    Kharādiyajātakaṃ pañcamaṃ.







    Footnotes:
    1. સત્તહિ કલાહ’તિક્કન્તં (સી॰), સત્તકાલેહ’તિક્કન્તં (સ્યા॰), સત્તહિ કાલાહ’તિક્કન્તં (પી॰)
    2. sattahi kalāha’tikkantaṃ (sī.), sattakāleha’tikkantaṃ (syā.), sattahi kālāha’tikkantaṃ (pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૫] ૫. ખરાદિયજાતકવણ્ણના • [15] 5. Kharādiyajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact