Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. ખેત્તસુત્તવણ્ણના

    3. Khettasuttavaṇṇanā

    ૮૪. તતિયે પટિકચ્ચેવાતિ પઠમમેવ. સુકટ્ઠં કરોતીતિ નઙ્ગલેન સુકટ્ઠં કરોતિ. સુમતિકતન્તિ મતિયા સુટ્ઠુ સમીકતં. કાલેનાતિ વપિતબ્બયુત્તકાલેન. સેસં ઉત્તાનમેવ. ઇધાપિ તિસ્સો સિક્ખા મિસ્સિકાવ કથિતા.

    84. Tatiye paṭikaccevāti paṭhamameva. Sukaṭṭhaṃ karotīti naṅgalena sukaṭṭhaṃ karoti. Sumatikatanti matiyā suṭṭhu samīkataṃ. Kālenāti vapitabbayuttakālena. Sesaṃ uttānameva. Idhāpi tisso sikkhā missikāva kathitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૩. ખેત્તસુત્તં • 3. Khettasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૫. સમણસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Samaṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact