Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૫. કિંપક્કજાતકં

    85. Kiṃpakkajātakaṃ

    ૮૫.

    85.

    આયતિં દોસં નાઞ્ઞાય, યો કામે પટિસેવતિ;

    Āyatiṃ dosaṃ nāññāya, yo kāme paṭisevati;

    વિપાકન્તે હનન્તિ નં, કિંપક્કમિવ ભક્ખિતન્તિ.

    Vipākante hananti naṃ, kiṃpakkamiva bhakkhitanti.

    કિંપક્કજાતકં પઞ્ચમં.

    Kiṃpakkajātakaṃ pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૫] ૫. કિંપક્કજાતકવણ્ણના • [85] 5. Kiṃpakkajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact