Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૫૪. કિંફલજાતકં
54. Kiṃphalajātakaṃ
૫૪.
54.
નાયં રુક્ખો દુરારુહો, નપિ ગામતો આરકા;
Nāyaṃ rukkho durāruho, napi gāmato ārakā;
આકારણેન જાનામિ, નાયં સાદુફલો દુમોતિ.
Ākāraṇena jānāmi, nāyaṃ sāduphalo dumoti.
કિંફલજાતકં ચતુત્થં.
Kiṃphalajātakaṃ catutthaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૫૪] ૪. કિંફલજાતકવણ્ણના • [54] 4. Kiṃphalajātakavaṇṇanā