Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૯. કુહકજાતકં

    89. Kuhakajātakaṃ

    ૮૯.

    89.

    વાચાવ કિર તે આસિ, સણ્હા સખિલભાણિનો;

    Vācāva kira te āsi, saṇhā sakhilabhāṇino;

    તિણમત્તે અસજ્જિત્થો, નો ચ નિક્ખસતં હરન્તિ.

    Tiṇamatte asajjittho, no ca nikkhasataṃ haranti.

    કુહકજાતકં નવમં.

    Kuhakajātakaṃ navamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૯] ૯. કુહકજાતકવણ્ણના • [89] 9. Kuhakajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact