Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૪. કુલાવકવગ્ગો

    4. Kulāvakavaggo

    ૩૧. કુલાવકજાતકં

    31. Kulāvakajātakaṃ

    ૩૧.

    31.

    કુલાવકા માતલિ સિમ્બલિસ્મિં, ઈસામુખેન પરિવજ્જયસ્સુ;

    Kulāvakā mātali simbalismiṃ, īsāmukhena parivajjayassu;

    કામં ચજામ અસુરેસુ પાણં, મા મે દિજા વિક્કુલવા 1 અહેસુન્તિ.

    Kāmaṃ cajāma asuresu pāṇaṃ, mā me dijā vikkulavā 2 ahesunti.

    કુલાવકજાતકં પઠમં.

    Kulāvakajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. માયિમે દિજા વિકુલાવા (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. māyime dijā vikulāvā (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૩૧] ૧. કુલાવકજાતકવણ્ણના • [31] 1. Kulāvakajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact