Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૩. કુમ્ભસુત્તવણ્ણના

    3. Kumbhasuttavaṇṇanā

    ૧૦૩. તતિયે રિત્તકોતિ અન્તો રિત્તો. પિહિતમુખોતિ પિદહિત્વા ઠપિતો. અપારુતમુખોતિ વિવરિત્વા ઠપિતો, ઉપમિતપુગ્ગલેસુ પનેત્થ અન્તોગુણસારવિરહિતો ચ તુચ્છો, બાહિરસોભનતાય પિહિતો પુગ્ગલોતિ વેદિતબ્બો. સેસેસુપિ એસેવ નયો.

    103. Tatiye rittakoti anto ritto. Pihitamukhoti pidahitvā ṭhapito. Apārutamukhoti vivaritvā ṭhapito, upamitapuggalesu panettha antoguṇasāravirahito ca tuccho, bāhirasobhanatāya pihito puggaloti veditabbo. Sesesupi eseva nayo.

    કુમ્ભસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Kumbhasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૩. કુમ્ભસુત્તં • 3. Kumbhasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૩. કુમ્ભસુત્તવણ્ણના • 3. Kumbhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact