Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૫. કુણ્ડધાનત્થેરગાથા
5. Kuṇḍadhānattheragāthā
૧૫.
15.
‘‘પઞ્ચ છિન્દે પઞ્ચ જહે, પઞ્ચ ચુત્તરિ ભાવયે;
‘‘Pañca chinde pañca jahe, pañca cuttari bhāvaye;
પઞ્ચસઙ્ગાતિગો ભિક્ખુ, ઓઘતિણ્ણોતિ વુચ્ચતી’’તિ.
Pañcasaṅgātigo bhikkhu, oghatiṇṇoti vuccatī’’ti.
… કુણ્ડધાનો થેરો….
… Kuṇḍadhāno thero….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૫. કુણ્ડધાનત્થેરગાથાવણ્ણના • 5. Kuṇḍadhānattheragāthāvaṇṇanā