Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૩. કુરુઙ્ગવગ્ગો

    3. Kuruṅgavaggo

    ૨૧. કુરુઙ્ગમિગજાતકં

    21. Kuruṅgamigajātakaṃ

    ૨૧.

    21.

    ઞાતમેતં કુરુઙ્ગસ્સ, યં ત્વં સેપણ્ણિ સિય્યસિ 1;

    Ñātametaṃ kuruṅgassa, yaṃ tvaṃ sepaṇṇi siyyasi 2;

    અઞ્ઞં સેપણ્ણિ ગચ્છામિ, ન મે તે રુચ્ચતે ફલન્તિ.

    Aññaṃ sepaṇṇi gacchāmi, na me te ruccate phalanti.

    કુરુઙ્ગમિગજાતકં પઠમં.

    Kuruṅgamigajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. સેય્યસિ (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. seyyasi (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૧] ૧. કુરુઙ્ગમિગજાતકવણ્ણના • [21] 1. Kuruṅgamigajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact