Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૩. કુસલસુત્તં

    3. Kusalasuttaṃ

    ૧૮૦. ‘‘કુસલઞ્ચ વો, ભિક્ખવે, દેસેસ્સામિ અકુસલઞ્ચ. તં સુણાથ…પે॰… કતમઞ્ચ, ભિક્ખવે, અકુસલં? પાણાતિપાતો…પે॰… મિચ્છાદિટ્ઠિ – ઇદં વુચ્ચતિ, ભિક્ખવે, અકુસલં.

    180. ‘‘Kusalañca vo, bhikkhave, desessāmi akusalañca. Taṃ suṇātha…pe… katamañca, bhikkhave, akusalaṃ? Pāṇātipāto…pe… micchādiṭṭhi – idaṃ vuccati, bhikkhave, akusalaṃ.

    ‘‘કતમઞ્ચ , ભિક્ખવે, કુસલં? પાણાતિપાતા વેરમણી…પે॰… સમ્માદિટ્ઠિ – ઇદં વુચ્ચતિ, ભિક્ખવે, કુસલ’’ન્તિ. તતિયં.

    ‘‘Katamañca , bhikkhave, kusalaṃ? Pāṇātipātā veramaṇī…pe… sammādiṭṭhi – idaṃ vuccati, bhikkhave, kusala’’nti. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૪૪. બ્રાહ્મણપચ્ચોરોહણીસુત્તાદિવણ્ણના • 1-44. Brāhmaṇapaccorohaṇīsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact