Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૩. કુસનાળિવગ્ગો

    13. Kusanāḷivaggo

    ૧૨૧. કુસનાળિજાતકં

    121. Kusanāḷijātakaṃ

    ૧૨૧.

    121.

    કરે સરિક્ખો અથ વાપિ સેટ્ઠો, નિહીનકો વાપિ કરેય્ય એકો;

    Kare sarikkho atha vāpi seṭṭho, nihīnako vāpi kareyya eko;

    કરેય્યુમેતે 1 બ્યસને ઉત્તમત્થં, યથા અહં કુસનાળિ રુચાયન્તિ.

    Kareyyumete 2 byasane uttamatthaṃ, yathā ahaṃ kusanāḷi rucāyanti.

    કુસનાળિજાતકં પઠમં.

    Kusanāḷijātakaṃ paṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. કરેય્યું તે (સી॰ પી॰)
    2. kareyyuṃ te (sī. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૨૧] ૧. કુસનાળિજાતકવણ્ણના • [121] 1. Kusanāḷijātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact