Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. કૂટસુત્તવણ્ણના

    2. Kūṭasuttavaṇṇanā

    ૧૨. દુતિયે સેખબલાનીતિ સેખાનં ઞાણબલાનિ. અગ્ગન્તિ ઉત્તમં. સેસબલાનિ ગોપાનસિયો કૂટં વિય સઙ્ગણ્હાતીતિ સઙ્ગાહિકં. તાનેવ બલાનિ સંહતાનિ કરોતીતિ સઙ્ઘાતનિયં.

    12. Dutiye sekhabalānīti sekhānaṃ ñāṇabalāni. Agganti uttamaṃ. Sesabalāni gopānasiyo kūṭaṃ viya saṅgaṇhātīti saṅgāhikaṃ. Tāneva balāni saṃhatāni karotīti saṅghātaniyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૨. કૂટસુત્તં • 2. Kūṭasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬. મહાસુપિનસુત્તવણ્ણના • 6. Mahāsupinasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact