Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૦. લિત્તવગ્ગો

    10. Littavaggo

    ૯૧. લિત્તજાતકં

    91. Littajātakaṃ

    ૯૧.

    91.

    લિત્તં પરમેન તેજસા, ગિલમક્ખં પુરિસો ન બુજ્ઝતિ;

    Littaṃ paramena tejasā, gilamakkhaṃ puriso na bujjhati;

    ગિલ રે ગિલ પાપધુત્તક, પચ્છા તે કટુકં ભવિસ્સતીતિ.

    Gila re gila pāpadhuttaka, pacchā te kaṭukaṃ bhavissatīti.

    લિત્તજાતકં પઠમં.

    Littajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૯૧] ૧. લિત્તજાતકવણ્ણના • [91] 1. Littajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact