Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૫. અત્થકામવગ્ગો
5. Atthakāmavaggo
૪૧. લોસકજાતકં
41. Losakajātakaṃ
૪૧.
41.
યો અત્થકામસ્સ હિતાનુકમ્પિનો, ઓવજ્જમાનો ન કરોતિ સાસનં;
Yo atthakāmassa hitānukampino, ovajjamāno na karoti sāsanaṃ;
લોસકજાતકં પઠમં.
Losakajātakaṃ paṭhamaṃ.
Footnotes:
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૪૧] ૧. લોસકજાતકવણ્ણના • [41] 1. Losakajātakavaṇṇanā