Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૫-૬. મહાનામસુત્તાદિવણ્ણના

    5-6. Mahānāmasuttādivaṇṇanā

    ૨૫-૨૬. પઞ્ચમે અત્થૂપપરિક્ખિતા હોતીતિ અત્થાનત્થં કારણાકારણં ઉપપરિક્ખિતા હોતિ. છટ્ઠે સદ્ધાસીલચાગા મિસ્સકા કથિતા.

    25-26. Pañcame atthūpaparikkhitā hotīti atthānatthaṃ kāraṇākāraṇaṃ upaparikkhitā hoti. Chaṭṭhe saddhāsīlacāgā missakā kathitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૫. મહાનામસુત્તં • 5. Mahānāmasuttaṃ
    ૬. જીવકસુત્તં • 6. Jīvakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૭. પઠમઉગ્ગસુત્તાદિવણ્ણના • 1-7. Paṭhamauggasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact