Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૬. આસીસવગ્ગો

    6. Āsīsavaggo

    ૫૧.મહાસીલવજાતકં

    51.Mahāsīlavajātakaṃ

    ૫૧.

    51.

    આસીસેથેવ 1 પુરિસો, ન નિબ્બિન્દેય્ય પણ્ડિતો;

    Āsīsetheva 2 puriso, na nibbindeyya paṇḍito;

    પસ્સામિ વોહં અત્તાનં, યથા ઇચ્છિં તથા અહૂતિ.

    Passāmi vohaṃ attānaṃ, yathā icchiṃ tathā ahūti.

    મહાસીલવજાતકં પઠમં.

    Mahāsīlavajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. આસિંસેથેવ (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. āsiṃsetheva (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૫૧] ૧. મહાસીલવજાતકવણ્ણના • [51] 1. Mahāsīlavajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact