Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૨૬. મહિળામુખજાતકં

    26. Mahiḷāmukhajātakaṃ

    ૨૬.

    26.

    પુરાણચોરાન વચો નિસમ્મ, મહિળામુખો પોથયમન્વચારી;

    Purāṇacorāna vaco nisamma, mahiḷāmukho pothayamanvacārī;

    સુસઞ્ઞતાનઞ્હિ વચો નિસમ્મ, ગજુત્તમો સબ્બગુણેસુ અટ્ઠાતિ.

    Susaññatānañhi vaco nisamma, gajuttamo sabbaguṇesu aṭṭhāti.

    મહિળામુખજાતકં છટ્ઠં.

    Mahiḷāmukhajātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૬] ૬. મહિળામુખજાતકવણ્ણના • [26] 6. Mahiḷāmukhajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact