Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૪૪. મકસજાતકં

    44. Makasajātakaṃ

    ૪૪.

    44.

    સેય્યો અમિત્તો મતિયા ઉપેતો, ન ત્વેવ મિત્તો મતિવિપ્પહીનો;

    Seyyo amitto matiyā upeto, na tveva mitto mativippahīno;

    મકસં વધિસ્સન્તિ હિ એળમૂગો, પુત્તો પિતુ અબ્ભિદા ઉત્તમઙ્ગન્તિ.

    Makasaṃ vadhissanti hi eḷamūgo, putto pitu abbhidā uttamaṅganti.

    મકસજાતકં ચતુત્થં.

    Makasajātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૪૪] ૪. મકસજાતકવણ્ણના • [44] 4. Makasajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact