Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૪. માનત્તાચારિકવત્તકથા

    4. Mānattācārikavattakathā

    ૯૨. ઊને ગણેતિ એત્થ ગણો નામ ગણભોજનસિક્ખાપદે (પાચિ॰ ૨૧૭ આદયો) વિય હોતીતિ આહ ‘‘ચત્તારો વા અતિરેકા વા’’તિ. સબ્બત્થાતિ પારિવાસિકક્ખન્ધકે.

    92.Ūnegaṇeti ettha gaṇo nāma gaṇabhojanasikkhāpade (pāci. 217 ādayo) viya hotīti āha ‘‘cattāro vā atirekā vā’’ti. Sabbatthāti pārivāsikakkhandhake.

    ઇતિ પારિવાસિકક્ખન્ધકવણ્ણનાય યોજના સમત્તા.

    Iti pārivāsikakkhandhakavaṇṇanāya yojanā samattā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૪. માનત્તચારિકવત્તં • 4. Mānattacārikavattaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā / માનત્તચારિકવત્તકથા • Mānattacārikavattakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact