Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૮. મતકભત્તજાતકં

    18. Matakabhattajātakaṃ

    ૧૮.

    18.

    એવં ચે સત્તા જાનેય્યું, દુક્ખાયં જાતિસમ્ભવો;

    Evaṃ ce sattā jāneyyuṃ, dukkhāyaṃ jātisambhavo;

    ન પાણો પાણિનં હઞ્ઞે, પાણઘાતી હિ સોચતીતિ.

    Na pāṇo pāṇinaṃ haññe, pāṇaghātī hi socatīti.

    મતકભત્તજાતકં અટ્ઠમં.

    Matakabhattajātakaṃ aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૮] ૮. મતકભત્તજાતકવણ્ણના • [18] 8. Matakabhattajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact