Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પટિસમ્ભિદામગ્ગપાળિ • Paṭisambhidāmaggapāḷi |
૧. માતિકા
1. Mātikā
૪૭. સુઞ્ઞસુઞ્ઞં 1, સઙ્ખારસુઞ્ઞં, વિપરિણામસુઞ્ઞં, અગ્ગસુઞ્ઞં, લક્ખણસુઞ્ઞં, વિક્ખમ્ભનસુઞ્ઞં, તદઙ્ગસુઞ્ઞં, સમુચ્છેદસુઞ્ઞં, પટિપ્પસ્સદ્ધિસુઞ્ઞં , નિસ્સરણસુઞ્ઞં, અજ્ઝત્તસુઞ્ઞં , બહિદ્ધાસુઞ્ઞં, દુભતોસુઞ્ઞં, સભાગસુઞ્ઞં, વિસભાગસુઞ્ઞં, એસનાસુઞ્ઞં, પરિગ્ગહસુઞ્ઞં, પટિલાભસુઞ્ઞં, પટિવેધસુઞ્ઞં, એકત્તસુઞ્ઞં, નાનત્તસુઞ્ઞં, ખન્તિસુઞ્ઞં, અધિટ્ઠાનસુઞ્ઞં, પરિયોગાહણસુઞ્ઞં 2, સમ્પજાનસ્સ પવત્તપરિયાદાનં સબ્બસુઞ્ઞતાનં પરમત્થસુઞ્ઞં.
47. Suññasuññaṃ 3, saṅkhārasuññaṃ, vipariṇāmasuññaṃ, aggasuññaṃ, lakkhaṇasuññaṃ, vikkhambhanasuññaṃ, tadaṅgasuññaṃ, samucchedasuññaṃ, paṭippassaddhisuññaṃ , nissaraṇasuññaṃ, ajjhattasuññaṃ , bahiddhāsuññaṃ, dubhatosuññaṃ, sabhāgasuññaṃ, visabhāgasuññaṃ, esanāsuññaṃ, pariggahasuññaṃ, paṭilābhasuññaṃ, paṭivedhasuññaṃ, ekattasuññaṃ, nānattasuññaṃ, khantisuññaṃ, adhiṭṭhānasuññaṃ, pariyogāhaṇasuññaṃ 4, sampajānassa pavattapariyādānaṃ sabbasuññatānaṃ paramatthasuññaṃ.
Footnotes: