Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૮. મેણ્ડસિરત્થેરગાથા
8. Meṇḍasirattheragāthā
૭૮.
78.
‘‘અનેકજાતિસંસારં , સન્ધાવિસ્સં અનિબ્બિસં;
‘‘Anekajātisaṃsāraṃ , sandhāvissaṃ anibbisaṃ;
તસ્સ મે દુક્ખજાતસ્સ, દુક્ખક્ખન્ધો અપરદ્ધો’’તિ.
Tassa me dukkhajātassa, dukkhakkhandho aparaddho’’ti.
… મેણ્ડસિરો થેરો….
… Meṇḍasiro thero….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૮. મેણ્ડસિરત્થેરગાથાવણ્ણના • 8. Meṇḍasirattheragāthāvaṇṇanā