Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૫-૬. મેત્તાસુત્તદ્વયવણ્ણના

    5-6. Mettāsuttadvayavaṇṇanā

    ૧૨૫-૧૨૬. પઞ્ચમે પઠમજ્ઝાનવસેન મેત્તા, દુતિયાદિવસેન કરુણાદયો દસ્સિતા. છટ્ઠં ચતુત્થે વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બં.

    125-126. Pañcame paṭhamajjhānavasena mettā, dutiyādivasena karuṇādayo dassitā. Chaṭṭhaṃ catutthe vuttanayeneva veditabbaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૫. પઠમમેત્તાસુત્તં • 5. Paṭhamamettāsuttaṃ
    ૬. દુતિયમેત્તાસુત્તં • 6. Dutiyamettāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૪-૬. દુતિયનાનાકરણસુત્તાદિવણ્ણના • 4-6. Dutiyanānākaraṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact