Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૨. મિત્તવિન્દકજાતકં

    82. Mittavindakajātakaṃ

    ૮૨.

    82.

    અતિક્કમ્મ રમણકં, સદામત્તઞ્ચ દૂભકં;

    Atikkamma ramaṇakaṃ, sadāmattañca dūbhakaṃ;

    સ્વાસિ પાસાણમાસીનો, યસ્મા જીવં ન મોક્ખસીતિ.

    Svāsi pāsāṇamāsīno, yasmā jīvaṃ na mokkhasīti.

    મિત્તવિન્દકજાતકં દુતિયં.

    Mittavindakajātakaṃ dutiyaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૨] ૨. મિત્તવિન્દકજાતકવણ્ણના • [82] 2. Mittavindakajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact