Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૦૪. મિત્તવિન્દકજાતકં

    104. Mittavindakajātakaṃ

    ૧૦૪.

    104.

    ચતુબ્ભિ અટ્ઠજ્ઝગમા, અટ્ઠાહિપિ ચ સોળસ;

    Catubbhi aṭṭhajjhagamā, aṭṭhāhipi ca soḷasa;

    સોળસાહિ ચ બાત્તિંસ 1, અત્રિચ્છં ચક્કમાસદો;

    Soḷasāhi ca bāttiṃsa 2, atricchaṃ cakkamāsado;

    ઇચ્છાહતસ્સ પોસસ્સ, ચક્કં ભમતિ મત્થકેતિ.

    Icchāhatassa posassa, cakkaṃ bhamati matthaketi.

    મિત્તવિન્દકજાતકં ચતુત્થં.

    Mittavindakajātakaṃ catutthaṃ.







    Footnotes:
    1. બત્તિંસ (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. battiṃsa (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૦૪] ૪. મિત્તવિન્દકજાતકવણ્ણના • [104] 4. Mittavindakajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact