Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ૧૦. નન્દત્થેરસિક્ખાપદવણ્ણના

    10. Nandattherasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫૪૭. દસમે – ચતુરઙ્ગુલોમકોતિ ચતૂહિ અઙ્ગુલેહિ ઊનકપ્પમાણો. સેસં ઉત્તાનમેવ. છસમુટ્ઠાનં.

    547. Dasame – caturaṅgulomakoti catūhi aṅgulehi ūnakappamāṇo. Sesaṃ uttānameva. Chasamuṭṭhānaṃ.

    નન્દત્થેરસિક્ખાપદં દસમં.

    Nandattherasikkhāpadaṃ dasamaṃ.

    સમત્તો વણ્ણનાક્કમેન રતનવગ્ગો નવમો.

    Samatto vaṇṇanākkamena ratanavaggo navamo.

    ઉદ્દિટ્ઠા ખોતિઆદિ વુત્તનયમેવાતિ.

    Uddiṭṭhā khotiādi vuttanayamevāti.

    સમન્તપાસાદિકાય વિનયસંવણ્ણનાય

    Samantapāsādikāya vinayasaṃvaṇṇanāya

    ખુદ્દકવણ્ણના સમત્તા.

    Khuddakavaṇṇanā samattā.

    પાચિત્તિયકણ્ડં નિટ્ઠિતં.

    Pācittiyakaṇḍaṃ niṭṭhitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૭. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦. નન્દત્થેરસિક્ખાપદં • 10. Nandattherasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact