Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. નન્દિયસુત્તવણ્ણના

    3. Nandiyasuttavaṇṇanā

    ૧૩. તતિયે કલ્યાણમિત્તેતિ સુમિત્તે. એવમેત્થ કલ્યાણમિત્તવસેન સઙ્ઘાનુસ્સતિ કથિતા. કબળીકારાહારભક્ખાનન્તિ કામાવચરદેવાનં. અસમયવિમુત્તોતિ અસમયવિમુત્તિયા વિમુત્તો ખીણાસવો.

    13. Tatiye kalyāṇamitteti sumitte. Evamettha kalyāṇamittavasena saṅghānussati kathitā. Kabaḷīkārāhārabhakkhānanti kāmāvacaradevānaṃ. Asamayavimuttoti asamayavimuttiyā vimutto khīṇāsavo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૩. નન્દિયસુત્તં • 3. Nandiyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૪. પઠમમહાનામસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Paṭhamamahānāmasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact