Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ધાતુકથાપાળિ • Dhātukathāpāḷi

    નમો તસ્સ ભગવતો અરહતો સમ્માસમ્બુદ્ધસ્સ

    Namo tassa bhagavato arahato sammāsambuddhassa

    અભિધમ્મપિટકે

    Abhidhammapiṭake

    ધાતુકથાપાળિ

    Dhātukathāpāḷi

    ઉદ્દેસો

    Uddeso

    ૧. નયમાતિકા

    1. Nayamātikā

    . (૧) સઙ્ગહો અસઙ્ગહો (૨) સઙ્ગહિતેન અસઙ્ગહિતં (૩) અસઙ્ગહિતેન સઙ્ગહિતં (૪) સઙ્ગહિતેન સઙ્ગહિતં (૫) અસઙ્ગહિતેન અસઙ્ગહિતં (૬) સમ્પયોગો વિપ્પયોગો (૭)સમ્પયુત્તેન વિપ્પયુત્તં (૮) વિપ્પયુત્તેન સમ્પયુત્તં (૯) સમ્પયુત્તેન સમ્પયુત્તં (૧૦)વિપ્પયુત્તેન વિપ્પયુત્તં (૧૧) સઙ્ગહિતેન સમ્પયુત્તં વિપ્પયુત્તં (૧૨) સમ્પયુત્તેન સઙ્ગહિતં અસઙ્ગહિતં (૧૩) અસઙ્ગહિતેન સમ્પયુત્તં વિપ્પયુત્તં (૧૪) વિપ્પયુત્તેન સઙ્ગહિતં અસઙ્ગહિતં.

    1. (1) Saṅgaho asaṅgaho (2) saṅgahitena asaṅgahitaṃ (3) asaṅgahitena saṅgahitaṃ (4) saṅgahitena saṅgahitaṃ (5) asaṅgahitena asaṅgahitaṃ (6) sampayogo vippayogo (7)sampayuttena vippayuttaṃ (8) vippayuttena sampayuttaṃ (9) sampayuttena sampayuttaṃ (10)vippayuttena vippayuttaṃ (11) saṅgahitena sampayuttaṃ vippayuttaṃ (12) sampayuttena saṅgahitaṃ asaṅgahitaṃ (13) asaṅgahitena sampayuttaṃ vippayuttaṃ (14) vippayuttena saṅgahitaṃ asaṅgahitaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. નયમાતિકાવણ્ણના • 1. Nayamātikāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૧. નયમાતિકાવણ્ણના • 1. Nayamātikāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. નયમાતિકાવણ્ણના • 1. Nayamātikāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact