Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi |
૬-૭. ઓઘયોગગોચ્છકં
6-7. Oghayogagocchakaṃ
૩૨-૪૩. ઓઘાદિદુકાનિ
32-43. Oghādidukāni
૧. ઓઘં ધમ્મં પટિચ્ચ ઓઘો ધમ્મો ઉપ્પજ્જતિ હેતુપચ્ચયા…પે॰….
1. Oghaṃ dhammaṃ paṭicca ogho dhammo uppajjati hetupaccayā…pe….
૨. યોગં ધમ્મં પટિચ્ચ યોગો ધમ્મો ઉપ્પજ્જતિ હેતુપચ્ચયા…પે॰… (દ્વેપિ ગોચ્છકા આસવગોચ્છકસદિસા નિન્નાનાકરણા).
2. Yogaṃ dhammaṃ paṭicca yogo dhammo uppajjati hetupaccayā…pe… (dvepi gocchakā āsavagocchakasadisā ninnānākaraṇā).
ઓઘયોગગોચ્છકં નિટ્ઠિતં.
Oghayogagocchakaṃ niṭṭhitaṃ.