Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    પબ્બાજનીયકમ્મકથાવણ્ણના

    Pabbājanīyakammakathāvaṇṇanā

    ૨૯. પબ્બાજનીયકમ્મે તેન હિ, ભિક્ખવે, સઙ્ઘો પબ્બાજનીયકમ્મં પટિપ્પસ્સમ્ભેતૂતિ ઇદં તેસુ વિબ્ભમન્તેસુપિ પક્કમન્તેસુપિ સમ્માવત્તન્તેયેવ સન્ધાય વુત્તં.

    29. Pabbājanīyakamme tena hi, bhikkhave, saṅgho pabbājanīyakammaṃ paṭippassambhetūti idaṃ tesu vibbhamantesupi pakkamantesupi sammāvattanteyeva sandhāya vuttaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / અટ્ઠારસવત્તં • Aṭṭhārasavattaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact