Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. પબ્બતરાજસુત્તવણ્ણના

    9. Pabbatarājasuttavaṇṇanā

    ૪૯. નવમે મહાસાલાતિ મહારુક્ખા. કુલપતિન્તિ કુલજેટ્ઠકં. સેલોતિ સિલામયો. અરઞ્ઞસ્મિન્તિ અગામકટ્ઠાને. બ્રહ્માતિ મહન્તો. વનેતિ અટવિયં. વનપ્પતીતિ વનજેટ્ઠકા. ઇધ ધમ્મં ચરિત્વાન, મગ્ગં સુગતિગામિનન્તિ સુગતિગામિકમગ્ગસઙ્ખાતં ધમ્મં ચરિત્વા.

    49. Navame mahāsālāti mahārukkhā. Kulapatinti kulajeṭṭhakaṃ. Seloti silāmayo. Araññasminti agāmakaṭṭhāne. Brahmāti mahanto. Vaneti aṭaviyaṃ. Vanappatīti vanajeṭṭhakā. Idha dhammaṃ caritvāna, maggaṃ sugatigāminanti sugatigāmikamaggasaṅkhātaṃ dhammaṃ caritvā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૯. પબ્બતરાજસુત્તં • 9. Pabbatarājasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૯. પબ્બતરાજસુત્તવણ્ણના • 9. Pabbatarājasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact