Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૫. પભાસુત્તાદિવણ્ણના

    2-5. Pabhāsuttādivaṇṇanā

    ૧૪૨-૧૪૫. દુતિયાદીસુપિ પભાસનવસેન ચન્દોવ ચન્દપ્પભા. આલોકનવસેન ચન્દોવ ચન્દાલોકો. ઓભાસનવસેન ચન્દોવ ચન્દોભાસો. પજ્જોતનવસેન ચન્દોવ ચન્દપજ્જોતોતિ. એવં સબ્બપદેસુપિ અત્થો વેદિતબ્બો.

    142-145. Dutiyādīsupi pabhāsanavasena candova candappabhā. Ālokanavasena candova candāloko. Obhāsanavasena candova candobhāso. Pajjotanavasena candova candapajjototi. Evaṃ sabbapadesupi attho veditabbo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૨. પભાસુત્તં • 2. Pabhāsuttaṃ
    ૩. આલોકસુત્તં • 3. Ālokasuttaṃ
    ૪. ઓભાસસુત્તં • 4. Obhāsasuttaṃ
    ૫. પજ્જોતસુત્તં • 5. Pajjotasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૬. આભાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Ābhāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact