Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
૭-૮. પચ્ચોરોહણીસુત્તદ્વયવણ્ણના
7-8. Paccorohaṇīsuttadvayavaṇṇanā
૧૧૯-૧૨૦. સત્તમે પચ્ચોરોહણીતિ પાપસ્સ પચ્ચોરોહણં. પત્થરિત્વાતિ સન્થરિત્વા. અન્તરા ચ વેલં અન્તરા ચ અગ્યાગારન્તિ વાલિકારાસિસ્સ ચ અગ્ગિઅગારસ્સ ચ અન્તરે. અટ્ઠમં ભિક્ખુસઙ્ઘસ્સ દેસિતં. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.
119-120. Sattame paccorohaṇīti pāpassa paccorohaṇaṃ. Pattharitvāti santharitvā. Antarā ca velaṃ antarā ca agyāgāranti vālikārāsissa ca aggiagārassa ca antare. Aṭṭhamaṃ bhikkhusaṅghassa desitaṃ. Sesaṃ sabbattha uttānatthamevāti.
પચ્ચોરોહણિવગ્ગો દુતિયો.
Paccorohaṇivaggo dutiyo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૭. પઠમપચ્ચોરોહણીસુત્તં • 7. Paṭhamapaccorohaṇīsuttaṃ
૮. દુતિયપચ્ચોરોહણીસુત્તં • 8. Dutiyapaccorohaṇīsuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૪૨. સઙ્ગારવસુત્તાદિવણ્ણના • 5-42. Saṅgāravasuttādivaṇṇanā