Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૩. પક્ખત્થેરગાથા

    3. Pakkhattheragāthā

    ૬૩.

    63.

    ‘‘ચુતા પતન્તિ પતિતા, ગિદ્ધા ચ પુનરાગતા;

    ‘‘Cutā patanti patitā, giddhā ca punarāgatā;

    કતં કિચ્ચં રતં રમ્મં, સુખેનન્વાગતં સુખ’’ન્તિ.

    Kataṃ kiccaṃ rataṃ rammaṃ, sukhenanvāgataṃ sukha’’nti.

    … પક્ખો થેરો….

    … Pakkho thero….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૩. પક્ખત્થેરગાથાવણ્ણના • 3. Pakkhattheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact