Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. પરિબ્બાજકસુત્તવણ્ણના

    4. Paribbājakasuttavaṇṇanā

    ૫૫. ચતુત્થે બ્રાહ્મણપરિબ્બાજકોતિ બ્રાહ્મણજાતિકો પરિબ્બાજકો, ન ખત્તિયાદિજાતિકો. અત્તત્થમ્પીતિ દિટ્ઠધમ્મિકસમ્પરાયિકં લોકિયલોકુત્તરમિસ્સકં અત્તનો અત્થં.

    55. Catutthe brāhmaṇaparibbājakoti brāhmaṇajātiko paribbājako, na khattiyādijātiko. Attatthampīti diṭṭhadhammikasamparāyikaṃ lokiyalokuttaramissakaṃ attano atthaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. પરિબ્બાજકસુત્તં • 4. Paribbājakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૩-૪. અઞ્ઞતરબ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Aññatarabrāhmaṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact