Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / નેત્તિપ્પકરણપાળિ • Nettippakaraṇapāḷi

    ૧૫. પરિક્ખારહારસમ્પાતો

    15. Parikkhārahārasampāto

    ૭૭. તત્થ કતમો પરિક્ખારો હારસમ્પાતો?

    77. Tattha katamo parikkhāro hārasampāto?

    ‘‘તસ્મા રક્ખિતચિત્તસ્સ, સમ્માસઙ્કપ્પગોચરો’’તિ ગાથા. અયં સમથવિપસ્સનાય પરિક્ખારો.

    ‘‘Tasmā rakkhitacittassa, sammāsaṅkappagocaro’’ti gāthā. Ayaṃ samathavipassanāya parikkhāro.

    નિયુત્તો પરિક્ખારો હારસમ્પાતો.

    Niyutto parikkhāro hārasampāto.







    Related texts:



    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ખુદ્દકનિકાય (ટીકા) • Khuddakanikāya (ṭīkā) / નેત્તિવિભાવિની • Nettivibhāvinī / ૧૫. પરિક્ખારહારસમ્પાતવિભાવના • 15. Parikkhārahārasampātavibhāvanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact