Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૨. પરિસાસુત્તં

    2. Parisāsuttaṃ

    ૧૩૫. ‘‘તિસ્સો ઇમા, ભિક્ખવે, પરિસા. કતમા તિસ્સો? ઉક્કાચિતવિનીતા પરિસા, પટિપુચ્છાવિનીતા પરિસા, યાવતાવિનીતા 1 પરિસા – ઇમા ખો, ભિક્ખવે, તિસ્સો પરિસા’’તિ. દુતિયં.

    135. ‘‘Tisso imā, bhikkhave, parisā. Katamā tisso? Ukkācitavinītā parisā, paṭipucchāvinītā parisā, yāvatāvinītā 2 parisā – imā kho, bhikkhave, tisso parisā’’ti. Dutiyaṃ.







    Footnotes:
    1. યાવતજ્ઝાવિનીતા (અટ્ઠકથાયં પાઠન્તરં)
    2. yāvatajjhāvinītā (aṭṭhakathāyaṃ pāṭhantaraṃ)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૨. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 2. Parisāsuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૨. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 2. Parisāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact