Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૩. પઞ્ચઙ્ગિકવગ્ગો

    3. Pañcaṅgikavaggo

    ૧-૨. પઠમઅગારવસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Paṭhamaagāravasuttādivaṇṇanā

    ૨૧-૨૨. તતિયસ્સ પઠમે આભિસમાચારિકન્તિ અભિસમાચારે ઉત્તમસમાચારે ભવં. કિં પન તન્તિ આહ ‘‘વત્તવસેન પઞ્ઞત્તસીલ’’ન્તિ. સેસં સુવિઞ્ઞેય્યમેવ. દુતિયે નત્થિ વત્તબ્બં.

    21-22. Tatiyassa paṭhame ābhisamācārikanti abhisamācāre uttamasamācāre bhavaṃ. Kiṃ pana tanti āha ‘‘vattavasena paññattasīla’’nti. Sesaṃ suviññeyyameva. Dutiye natthi vattabbaṃ.

    પઠમઅગારવસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭhamaagāravasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૧. પઠમઅગારવસુત્તં • 1. Paṭhamaagāravasuttaṃ
    ૨. દુતિયઅગારવસુત્તં • 2. Dutiyaagāravasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
    ૧. પઠમઅગારવસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamaagāravasuttavaṇṇanā
    ૨. દુતિયઅગારવસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyaagāravasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact