Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
૭-૧૦. પઠમઇદ્ધિપાદસુત્તાદિવણ્ણના
7-10. Paṭhamaiddhipādasuttādivaṇṇanā
૬૭-૭૦. સત્તમે ઉસ્સોળ્હીતિ અધિમત્તવીરિયં. અટ્ઠમે અત્તનો બોધિમણ્ડે પટિવિદ્ધે આગમનઇદ્ધિપાદે કથેત્વા ઉપરિ અત્તનોવ છ અભિઞ્ઞા કથેસીતિ. નવમદસમેસુ વિપસ્સના કથિતા. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.
67-70. Sattame ussoḷhīti adhimattavīriyaṃ. Aṭṭhame attano bodhimaṇḍe paṭividdhe āgamanaiddhipāde kathetvā upari attanova cha abhiññā kathesīti. Navamadasamesu vipassanā kathitā. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.
સઞ્ઞાવગ્ગો દુતિયો.
Saññāvaggo dutiyo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૭. પઠમઇદ્ધિપાદસુત્તં • 7. Paṭhamaiddhipādasuttaṃ
૮. દુતિયઇદ્ધિપાદસુત્તં • 8. Dutiyaiddhipādasuttaṃ
૯. નિબ્બિદાસુત્તં • 9. Nibbidāsuttaṃ
૧૦. આસવક્ખયસુત્તં • 10. Āsavakkhayasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬-૧૦. સાજીવસુત્તાદિવણ્ણના • 6-10. Sājīvasuttādivaṇṇanā