Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૪. દેવતાવગ્ગો

    4. Devatāvaggo

    ૫. પઠમમિત્તસુત્તવણ્ણના

    5. Paṭhamamittasuttavaṇṇanā

    ૩૬. ચતુત્થસ્સ પઞ્ચમે અત્તનો ગુય્હં તસ્સ આવિકરોતીતિ અત્તનો ગુય્હં નિગ્ગુહિતું યુત્તકથં અઞ્ઞસ્સ અકથેત્વા તસ્સેવ આચિક્ખતિ. તસ્સ ગુય્હં અઞ્ઞેસં નાચિક્ખતીતિ તેન કથિતગુય્હં યથા અઞ્ઞે ન જાનન્તિ, એવં અનાવિકરોન્તો છાદેતિ.

    36. Catutthassa pañcame attano guyhaṃ tassa āvikarotīti attano guyhaṃ nigguhituṃ yuttakathaṃ aññassa akathetvā tasseva ācikkhati. Tassa guyhaṃ aññesaṃ nācikkhatīti tena kathitaguyhaṃ yathā aññe na jānanti, evaṃ anāvikaronto chādeti.

    પઠમમિત્તસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭhamamittasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૫. પઠમમિત્તસુત્તં • 5. Paṭhamamittasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૫. પઠમમિત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamamittasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact