Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. પઠમસમયવિમુત્તસુત્તવણ્ણના

    9. Paṭhamasamayavimuttasuttavaṇṇanā

    ૧૪૯. નવમે સમયવિમુત્તસ્સાતિ અપ્પિતપ્પિતક્ખણેયેવ વિક્ખમ્ભિતેહિ કિલેસેહિ વિમુત્તત્તા સમયવિમુત્તિસઙ્ખાતાય લોકિયવિમુત્તિયા વિમુત્તચિત્તસ્સ. દસમં ઉત્તાનત્થમેવ.

    149. Navame samayavimuttassāti appitappitakkhaṇeyeva vikkhambhitehi kilesehi vimuttattā samayavimuttisaṅkhātāya lokiyavimuttiyā vimuttacittassa. Dasamaṃ uttānatthameva.

    તિકણ્ડકીવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Tikaṇḍakīvaggo pañcamo.

    તતિયપણ્ણાસકં નિટ્ઠિતં.

    Tatiyapaṇṇāsakaṃ niṭṭhitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૯. પઠમસમયવિમુત્તસુત્તં • 9. Paṭhamasamayavimuttasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭-૧૦. અસપ્પુરિસદાનસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Asappurisadānasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact