Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૭. પઠમવોહારપથસુત્તં

    7. Paṭhamavohārapathasuttaṃ

    ૨૧૭. …પે॰… અદિટ્ઠે દિટ્ઠવાદી હોતિ, અસુતે સુતવાદી હોતિ, અમુતે મુતવાદી હોતિ, અવિઞ્ઞાતે વિઞ્ઞાતવાદી હોતિ…પે॰… અદિટ્ઠે અદિટ્ઠવાદી હોતિ, અસુતે અસુતવાદી હોતિ, અમુતે અમુતવાદી હોતિ, અવિઞ્ઞાતે અવિઞ્ઞાતવાદી હોતિ. સત્તમં.

    217. …Pe… adiṭṭhe diṭṭhavādī hoti, asute sutavādī hoti, amute mutavādī hoti, aviññāte viññātavādī hoti…pe… adiṭṭhe adiṭṭhavādī hoti, asute asutavādī hoti, amute amutavādī hoti, aviññāte aviññātavādī hoti. Sattamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૭. પાણાતિપાતીસુત્તાદિવણ્ણના • 4-7. Pāṇātipātīsuttādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૧૦. સિક્ખાપદસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Sikkhāpadasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact