Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. પઠમવોહારસુત્તવણ્ણના

    8. Paṭhamavohārasuttavaṇṇanā

    ૨૫૦. અટ્ઠમે અનરિયવોહારાતિ અનરિયાનં કથા. સેસેસુપિ એસેવ નયો.

    250. Aṭṭhame anariyavohārāti anariyānaṃ kathā. Sesesupi eseva nayo.

    આપત્તિભયવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Āpattibhayavaggo pañcamo.

    પઞ્ચમપણ્ણાસકં નિટ્ઠિતં.

    Pañcamapaṇṇāsakaṃ niṭṭhitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૮. પઠમવોહારસુત્તં • 8. Paṭhamavohārasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૮. પઠમવોહારસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamavohārasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact