Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૪. પટિઞ્ઞાતકરણકથા

    4. Paṭiññātakaraṇakathā

    ૨૦૦. પટિજાનિયતે, પટિજાનનં વા પટિઞ્ઞા, તાય કારેતબ્બં.

    200. Paṭijāniyate, paṭijānanaṃ vā paṭiññā, tāya kāretabbaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૪. પટિઞ્ઞાતકરણં • 4. Paṭiññātakaraṇaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / સતિવિનયાદિકથાવણ્ણના • Sativinayādikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact