Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. આનિસંસવગ્ગો

    10. Ānisaṃsavaggo

    ૧-૨. પાતુભાવસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Pātubhāvasuttādivaṇṇanā

    ૯૬-૯૭. દસમસ્સ પઠમે અરિયાયતનેતિ મજ્ઝિમદેસે. ઇન્દ્રિયાનન્તિ મનચ્છટ્ઠાનં. દુતિયે સદ્ધમ્મનિયતોતિ સાસનસદ્ધમ્મે નિયતો. અસાધારણેનાતિ પુથુજ્જનેહિ અસાધારણેન.

    96-97. Dasamassa paṭhame ariyāyataneti majjhimadese. Indriyānanti manacchaṭṭhānaṃ. Dutiye saddhammaniyatoti sāsanasaddhamme niyato. Asādhāraṇenāti puthujjanehi asādhāraṇena.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૧. પાતુભાવસુત્તં • 1. Pātubhāvasuttaṃ
    ૨. આનિસંસસુત્તં • 2. Ānisaṃsasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૧૧. પાતુભાવસુત્તાદિવણ્ણના • 1-11. Pātubhāvasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact