Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૬. પુચ્છાવારો

    6. Pucchāvāro

    ૩૪૯. યત્થ સતિવિનયો તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ સતિવિનયો? યત્થ અમૂળ્હવિનયો તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ અમૂળ્હવિનયો? યત્થ પટિઞ્ઞાતકરણં તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ પટિઞ્ઞાતકરણં? યત્થ યેભુય્યસિકા તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ યેભુય્યસિકા? યત્થ તસ્સપાપિયસિકા તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ તસ્સપાપિયસિકા? યત્થ તિણવત્થારકો તત્થ સમ્મુખાવિનયો? યત્થ સમ્મુખાવિનયો તત્થ તિણવત્થારકો?

    349. Yattha sativinayo tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha sativinayo? Yattha amūḷhavinayo tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha amūḷhavinayo? Yattha paṭiññātakaraṇaṃ tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha paṭiññātakaraṇaṃ? Yattha yebhuyyasikā tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha yebhuyyasikā? Yattha tassapāpiyasikā tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha tassapāpiyasikā? Yattha tiṇavatthārako tattha sammukhāvinayo? Yattha sammukhāvinayo tattha tiṇavatthārako?







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / અધિકરણનિદાનાદિવણ્ણના • Adhikaraṇanidānādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / અધિકરણનિદાનાદિવણ્ણના • Adhikaraṇanidānādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact