Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૫૩. પુણ્ણપાતિજાતકં

    53. Puṇṇapātijātakaṃ

    ૫૩.

    53.

    તથેવ પુણ્ણા પાતિયો, અઞ્ઞાયં વત્તતે કથા;

    Tatheva puṇṇā pātiyo, aññāyaṃ vattate kathā;

    આકારણેન 1 જાનામિ, ન ચાયં ભદ્દિકા સુરાતિ.

    Ākāraṇena 2 jānāmi, na cāyaṃ bhaddikā surāti.

    પુણ્ણપાતિજાતકં તતિયં.

    Puṇṇapātijātakaṃ tatiyaṃ.







    Footnotes:
    1. આકારકેન (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. ākārakena (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૫૩] ૩. પુણ્ણપાતિજાતકવણ્ણના • [53] 3. Puṇṇapātijātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact